Fri frakt vid 600:-

Fiskeguidning med Fredrik Renz

Ett minne för livet

Fredrik Renz har fiskat så länge han kan minnas och är förutom en legendarisk betes- och spöbyggare även en mycket skicklig predatorfiskare med många tunga fiskar på sitt samvete.

Renz erbjuder numera guidningar efter gädda och abborre. Om ni bokar en dag tillsammans med Renz kommer ni att få uppleva fantastiska miljöer och förhoppningsvis få uppleva ett fiske som blir ett minne för livet. 

Gäddfisket sker primärt i Blekinge Skärgård och abborrfisket i Kalmarsund. Givetvis kan det även bli insjö- och åfiske, allt efter era önskemål. Fredrik har även kontakter och lösningar för olika typer av boenden som går att skräddarsy ihop med fisket.

När ni bokar en guidning får ni åka med i Renz supermoderna Tracker (bassbåt) med den absolut senaste elektroniken på marknaden. Med lite tur så kanske ni också krokar ett nytt PB eller er livs fisk. Ni får också prova på utrustning, tips, trix och ett riktigt härligt umgänge ute på sjön.  För om det är något Mr. Renz kan förutom att fiska så är det att alltid sprida underbar stämning i båten samtidigt som han delar med sig av sin unika expertis.

Fredrik har även Atlanticas fiskeguidesförsäkring och passageraransvarsförsäkring. En trygghet för Fredrik som guide och hans gäster. Men det förutsätter också att gästerna följer Fredriks direktiv och råd till sjöss, samt bär flytväst. OBS! Det är inte tillåtet att förtära alkohol

Guidningarna skräddarsys efter sällskapet. Är ni intresserade så kontakta Fredrik Renz via: 

[email protected]

eller på

076-348 72 89

Se våra olika guidepaket här.


BILDER FRÅN TIDIGARE GUIDNINGAR

En bild säger mer än tusen ord